odi et amo je slovenski rapidfire rpg forum brez word counta in brez cenzure. dogajanje je postavljeno v renesančno italijo in se centrira na šestih velikih družinah. trenutno na forum sprejemamo samo canon like. za morebitno pomoč in vprašanja se obrnite na administratorko rose.
januar 1520, 10 - 17°C


 
KazaloIščiRegistriraj sePrijava


dobrodošli na odi et amo! piše se leto 1520. mestne države so razdrobljene med seboj, še vedno pod idejnim vodstvom svetega rimskega prestola in papeža leona X. sklepajo in razdirajo se politične naveze, več stoletne zamere obljubljajo nove vojne in v vsem tem kaosu vztrajno cveti italijanska renesansa. življenje še nikoli ni bilo tako sočno.none as of yet

osnovna ideja foruma odi et amo je nastala v sodelovanju z almo in klavdijo. forumska grafika, skin, zasnova, pravila in canon lista so delo rose. posebna zahvala gre reckless iz ptb, brez katere bi kode tega foruma zares zgledale porazno. tisočkrat hvala!
Share
 

 //power

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
gianna de medici
gianna de medici
reputation : 4
hometown : florence
character age : 24

//power Empty
ObjavljaNaslov sporočila: //power   //power Empty22/1/2014, 23:31

florence's sweethart is here! oh, what an overused plot. sorry guys! anywys, here she is! tale de medicijeva deklina, oh, she is so lovable! pravzaprav vse o njej boste izvedeli v njenem opisu. it's a bit long, but it will be worth it! no kratko je pa tale ženskica že od nekdaj bila ljubljenka firenc, glede na to da je edina sestra med štirimi brati. they loved her and she loved them, bila je znana zaradi svoje lepote, ljubkosti in izrazite radovednosti. vedno je morala vedeti vse, še vedno je tako, torej po vsej verjetnosti pozna vaše najbolj skrite skrivnosti, hihi. njeno posebno zanimanje je vedno bila medicina, zato je sposobna pozdraviti praktično karkoli. i think she's a bit of a scientist or an innovator too, you know. actually je zelo pametna in celo modra oseba, poleg tega pa tudi zelo pravična. zato je odšla iz neaplja, čeprav je imela moč in željo, da na prestol spravi sojega moža. tega ni storila ker je začel postajati res nasilen and a horrible person and she ran bach to florence with her two children, so she's a mother yay! she's a people person, i think that peasants loe her more than royals, ampak resnično nima skoraj nobenega osvražnika because she's sweet and innocent and damn powerfull. she's a real undercover badass actually.se je pa med plemstvom že razvedelo da ima v glavi poleg zdravljenja ljudi tudi ogromno vedenja o umorih, bolj ali manj hitrih in diskretnih, so she's the right adress for that. zanima jo res vsak in vse, je izredno čuteča oseba, pozna človeško psiho and she'll made you love her! yay! so that's about it about my girlie! i am so axcited about her! in case you can't tell! oh! sex her up because she would like that! oh yes she would! okay!
thanks joanne!
Nazaj na vrh Go down
leonello de medici
leonello de medici
reputation : 46
hometown : rome
character age : 30

//power Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: //power   //power Empty23/1/2014, 00:11

here ya go! tyt! luw 
Nazaj na vrh Go down
 

//power

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
odi et amo :: nox est perpetua una dormienda :: your love remains-