odi et amo je slovenski rapidfire rpg forum brez word counta in brez cenzure. dogajanje je postavljeno v renesančno italijo in se centrira na šestih velikih družinah. trenutno na forum sprejemamo samo canon like. za morebitno pomoč in vprašanja se obrnite na administratorko rose.
januar 1520, 10 - 17°C


 
KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava


dobrodošli na odi et amo! piše se leto 1520. mestne države so razdrobljene med seboj, še vedno pod idejnim vodstvom svetega rimskega prestola in papeža leona X. sklepajo in razdirajo se politične naveze, več stoletne zamere obljubljajo nove vojne in v vsem tem kaosu vztrajno cveti italijanska renesansa. življenje še nikoli ni bilo tako sočno.none as of yet

osnovna ideja foruma odi et amo je nastala v sodelovanju z almo in klavdijo. forumska grafika, skin, zasnova, pravila in canon lista so delo rose. posebna zahvala gre reckless iz ptb, brez katere bi kode tega foruma zares zgledale porazno. tisočkrat hvala!
Share
 

 faq

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
rose
rose
reputation : 1

faq Empty
ObjavljaNaslov sporočila: faq   faq Empty21/1/2014, 12:07

spodaj boste našli nekaj preprostih pojasnil, odgovorov na vprašanja, za katera predvidevam, da se bodo kar najpogosteje pojavila.


 • rad/a bi ustvaril/a originalen lik.
  na forumu zaenkrat originalnih likov ne sprejemamo. canon liste so izredno obsežne, upam si trditi, da so liki precej razgibani in zelo verjetno je, da boste med njimi našli vsaj enega, ki vam bo ustrezal.

 • rad/a bi zamenjal/a face claim.
  nerada vam strem srce, ampak to ne bo mogoče. bolj, kot sem razmišljala o tem forumu, jasneje mi je bilo, da bi rada, da vsaj slike naših likov, naše ikone v profilu, dajejo časovnemu okvirju neko kredibilnost - in ko sem ugotovila, da se kar nekaj ljudi strinja s tem, da bikini modelke in tipi v gucci srajcah preprosto niso to, kar bi bilo za ta forum primerno, sem sklenila, da face claime določujem sama. sicer pa je že skrajni čas, da se uporabijo fc-ji, ki še niso bili uporabljeni ali so bili uporabljeni redko.

 • noben canon mi ne odgovarja, imam idejo za lastnega.
  canoni se bodo dopolnjevali. prej ali slej bodo prišli novi fc-ji, nove družine, nove zgodbe. če imate idejo za canon lik, mi jo lahko pošljete po zasebnem sporočilu. skušala se bom prilagoditi vašim zahtevam. vendar pa bom to storila le, če vidim, da na forumu že pridno sodelujete z enim likom. ne bom ustvarjala likov za ljudi, ki se bodo potem enkrat (ali pa sploh nikoli) prikazali.

 • moj lik nima strehe nad glavo!
  vsi jo imajo. v vsakem podforumu najdete palače/dvorce/gradove posameznih družin. če ste si izbrali canon lik služabnika, se predvideva, da živite med istimi zidovi, kot družina, ki ji pripadate. sobe za vsakega uporabnika se ne bodo odpirale, so pa sobane v posameznih dvorcih večnamenske oziroma jih lahko v danem trenutku vsak lik predstavlja za lastne.

 • v katerem letnem času se nahajamo?
  če boste z miško zdrseli preko desnega dela headerja, se bodo pred vami vedno prikazali mesec, vremenske razmere in temperature od milana do neaplja.

Nazaj na vrh Go down
https://odietamo.slovenianforum.com
 

faq

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
odi et amo :: soles occidere et redire possunt :: the gates of an empire-