odi et amo je slovenski rapidfire rpg forum brez word counta in brez cenzure. dogajanje je postavljeno v renesančno italijo in se centrira na šestih velikih družinah. trenutno na forum sprejemamo samo canon like. za morebitno pomoč in vprašanja se obrnite na administratorko rose.

januar 1520, 10 - 17°C

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

dobrodošli na odi et amo! piše se leto 1520. mestne države so razdrobljene med seboj, še vedno pod idejnim vodstvom svetega rimskega prestola in papeža leona X. sklepajo in razdirajo se politične naveze, več stoletne zamere obljubljajo nove vojne in v vsem tem kaosu vztrajno cveti italijanska renesansa. življenje še nikoli ni bilo tako sočno.

none as of yet

osnovna ideja foruma odi et amo je nastala v sodelovanju z almo in klavdijo. forumska grafika, skin, zasnova, pravila in canon lista so delo rose. posebna zahvala gre reckless iz ptb, brez katere bi kode tega foruma zares zgledale porazno. tisočkrat hvala!

Share

vengeance is mine, says the lord.

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
leonello de medici
leonello de medici
hometown : rome
character age : 30

vengeance is mine, says the lord. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: vengeance is mine, says the lord.   vengeance is mine, says the lord. Empty8/7/2013, 07:47

heya beautiful people, tole je 26-letni gospodič baglioni, iz benetk, prepričan, da je čas, da krona pade iz rok fontejevih naravnost na njegovo čelo. ima visoke ambicije in nerealne cilje in v njih lahko postane nenormalno temperamenten in zahrbten. ni napačen človek, vodi ga vera do boga in za benetke je edina vez, ki ohranja dobre odnose z vatikanom. zna biti izredno simpatičen in očarljiv, sploh do žensk, čeprav se govori, da tale gospod sploh ne skače čez plot - ali vsaj, da o tem ni nikakršnih dokazov. spreten je, dobro izučen v politiki, je velik sanjač, a okruten v svojih potrebah. and i'd like him to have everything he might ever need! če se najde kak kandidat za njegovo ženičko, si lahko wanted add ogledate tukajle, do tačas bi ga vilo vseeno fino videt v kakšni interakciji z lepimi ženskami, your awesome ideas are welcome at any time. itak, da bo prej ali slej moral kakšno položit, i mean what does monogomy even mean. right. iiin pa politični zavezniki/nasprotniki, i'd love some of that! pa seveda fontejeva družina, tukaj je vaš bratranec, ki s skrivnimi naklepi skuša zavzeti prestol. YOU'LL LOVE HIM, garantirano! here ya go, guys, he's all yours!
Nazaj na vrh Go down
francesca tressantti
francesca tressantti
hometown : venice
character age : 18

ObjavljaNaslov sporočila: Re: vengeance is mine, says the lord.   vengeance is mine, says the lord. Empty8/7/2013, 08:09

he is a hottie and i just want him for francesca, kkay? :3
kar se ideje tiče pa mislim, da bi se tadva lahko s svojo zagnanostjo in željo po moči lahko kar precej dobro ujela. glede na to, da ima ona kot služkinja dostop do vseh mogočih informacij kar se tiče fontejevih bi lahko celo vohunila zanj in mu pomagala pri kovanju vseh mogočih spletk proti njim, ker načeloma razen cornelie nima nekih prijetnih čustev do nikogar in bi lahko bila čisto zadovoljna z njihovim stmoglavljanjem, sploh, če bi bile njega same sladke besede in bi ji v zameno za njene informacije obljubljal vse mogoče stvari, njen edini pogoj pa bi bil, da se cornelii nič ne zgodi. on ji to čisto mimogrede obljubi, potem pa se stvari obrnejo in mogoče načurtuje, da bo ravno preko nje prišel do družine, s čemer se seveda francesca nikakor ne bi strinjala in bi lahko pripreljalo do massive preobrata, ko bi ji paolo hladnokrvno oznanil, da je pač prišlo do spremembe in je definitivno ne bo šparal, ko pa je najlažja pot do uspeha. samo da potem fancesca zagrozi, da bo o vsem obvestila fontejeve, zaradi česar bi lahko šlo po zlu vse, kar je do zdaj dosegel an we cold have some serious drama here. in zraven vsega tega they could be screwing each oder senslessly. ^^ so, what do you think?
Nazaj na vrh Go down
leandra de medici
leandra de medici
character age : 22

ObjavljaNaslov sporočila: Re: vengeance is mine, says the lord.   vengeance is mine, says the lord. Empty8/7/2013, 08:31

you really can't go across us can you? pinky well i can't help but see these two in some kind of lucrezia - juan povezavici. makes me wanna change fc *-*. lol. anyways. you know what i mean right? she loves him for his cousiness, but he screws up somewhere really badly, she wants him dead until the end of the world. thats how it goes. Razz
Nazaj na vrh Go down
leonello de medici
leonello de medici

ObjavljaNaslov sporočila: Re: vengeance is mine, says the lord.   vengeance is mine, says the lord. Empty8/7/2013, 08:38

francesca, that'd be awesome as hell! mi je všeč tole, on bi njo imel za tako scumbag služkinjo, ona njega za možnost, da prileze višje v svojem življenju. všeč mi je tole, da bi vohunila zanj, čeprav mislim, da paolo načeloma ne bi storil ničesar svojim bratrancem/sestričnam. samo premagal jih bi, ne bi jih poškodoval. lahko pa, da bi naredil nekaj, kar bi kasneje čisto po nesreči oškodovalo cornelio, potem pa nastopi ta čudoviti džumbus. sounds great? :3

& cornelia, ohh bb! pinky i'd love that, čeprav si v bistvu predstavljam paola kot veliko bolj.. nja, organiziranega tipa, ne bi bil tak velikanski screw up. kind of mešanica david oakesa v borgijcih in david oakesa v twq. LOL. toreeej, ampak JA! taka povezavica mi blazno diši in ja in absolutno hočem, hočem, hočem! ily mucho!
Nazaj na vrh Go down
leandra de medici
leandra de medici

ObjavljaNaslov sporočila: Re: vengeance is mine, says the lord.   vengeance is mine, says the lord. Empty8/7/2013, 08:45

hihi zakaj se mi zdi kot da sta cesare and juan on here nekako zamenjala vlogi :p. hm, that makes it a little difficult :p. ker cornelia pomojem ga ne bi kar tako sovrazila, >< zakaj je moja glava tako zelo prazna omojbog! mislim da je nekaj povezano s tole tipkovnico. pravzaprav sem prepricana da je -.-
Nazaj na vrh Go down
francesca tressantti
francesca tressantti
hometown : venice
character age : 18

ObjavljaNaslov sporočila: Re: vengeance is mine, says the lord.   vengeance is mine, says the lord. Empty8/7/2013, 08:46

yup, sound perfect. ^^ bi začeli kar? in huh, s katerim delom?
Nazaj na vrh Go down
leonello de medici
leonello de medici

ObjavljaNaslov sporočila: Re: vengeance is mine, says the lord.   vengeance is mine, says the lord. Empty8/7/2013, 10:40

cornelia, sej jaz bi veliko raje videla, da ga ne bi sovražila. še lep čas ne. predstavljam si, da bi jo znal pristno očarati, kind of in a big brother way, kind of like gasparo can, i guess. ona je vseeno mlajša sestrica, ki od malih nog opazuje to prikrito rivalstvo med njenim najljubšim bracotom in med njenim bratrancem - i guess she wouldn't understand where the big deal is? ker vidi tako gaspara kot popolnega človeka, kot tudi paola kot nekoga, ki mu lahko povsem zaupa? in kot sem prej napisala francesci, on zares ne bi bil tip človeka, ki bi hotel čist fizično škodit cornelii ali komurkoli, zares. on bi samo rad to prekleto krono, ker je pač dečko z velikimi ambicijami, in i guess bi lahko kasneje v prihodnosti popolnoma nenamerno naredil nekaj, kar bi neposredno hudo prizadelo prav cornelio? ne vem, mogoče..? (:

francesca, yup, we could, we should! jaz osebno bi najraje s kakim prizorom, kjer se dobita after-hours kje na hodniku al karkoli, the spying stuff! might be so fun! mogoče bi ona mela kak moralni pomislek glede tega njenega vohljanja, mogoče je njun dogovor še na čistem začetku, in bi ji on šele tukaj zagotovil, da nima namena škoditi nikomur? in ji obljubil vsega, o čemer je kdaj sanjala, pa še več..? i'd really like that!
Nazaj na vrh Go down
leandra de medici
leandra de medici

ObjavljaNaslov sporočila: Re: vengeance is mine, says the lord.   vengeance is mine, says the lord. Empty9/7/2013, 07:25

wellp, she'll favor her brother over everyone else, but yeah she'd probably like her cousin a lot as well in pac resnicno ne vidi kje tocno je tukaj zanka za to, da se tile dva ne marata, ko pa bi bila lahko enkraten tim. Very Happy... mogoce tukaj kaj namiksamo? sicer ne vem, ali bi bila tudi njena naklonjenost lahko ena izmed njunih rivalskih 'bojev' in bi paolo hotel nekaj narediti zanjo, kar njen brat 'ne more' v njen prid, ona bi pa na prav to isto stvar lahko gledala cisto drugace, in bi se potem stvari zakomplicirale, ;p. perhaps something in between these lines? i do not know. i need to read some books. i seriously do. xD

Nazaj na vrh Go down
leonello de medici
leonello de medici

ObjavljaNaslov sporočila: Re: vengeance is mine, says the lord.   vengeance is mine, says the lord. Empty10/7/2013, 08:43

well, yeah, i think that sounds about right! on bi se ekstremno trudil za njeno naklonjenost samo zato, ker bi bilo to samo še eno področje, kjer lahko na skrivaj gaspara premaga. prej ali slej ga bo začel lomit, najprej manjše napake, potem pa večje in večje, dokler se počasi pred njo ne razkrije v pravi luči. jokc, zakaj so moji liki tako zelo osovraženi! ^^ ne, okej, ampak ja, we have a thing! mogoče bi pa začeli z enim takih prizorov, kjer on pride, jo obdari mogoče z nečim naravnost prekrasnim, al pa se mogoče z njo sprehodi med ljudmi, da ji pokaže vso podporo in ji pomaga, al pa ji nekje na tržnici kaj tako ljubkega kupi in.. ne vem, ful si predstavljam prizor, kjer se oba smehljata, sta vesela, srečna in their very own way, i guess. yay or nay? (:
Nazaj na vrh Go down
silvana castani
silvana castani

ObjavljaNaslov sporočila: Re: vengeance is mine, says the lord.   vengeance is mine, says the lord. Empty10/7/2013, 09:39

that sounds like a yay to me Very Happy. and hihi, lorenzo in silvana? that probably won't be such a terrible hate connection after all :p. zacnes ti ali jaz? pinky 
Nazaj na vrh Go down
leonello de medici
leonello de medici

ObjavljaNaslov sporočila: Re: vengeance is mine, says the lord.   vengeance is mine, says the lord. Empty10/7/2013, 10:23

alrighty, a yay it is! jaz bi mela načeloma raje, če ti začneš, čeprav lahko enkrat jutri tud jaz. kakor želiš! (: glede lorenza in silvane pa te bom tud še zahaklala, ampak enkrat, ko bom mela tud kako konkretno idejo v glavi. v prihodnjih dneh gotovo dobiš kaj na plot page/zasebca. :3
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: vengeance is mine, says the lord.   vengeance is mine, says the lord. Empty

Nazaj na vrh Go down

vengeance is mine, says the lord.

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1